MENU

ESÜVŐI VIDEÓK

Nicolas Salcianu a csapatunk operatőre, aki nem csak videós, hanem cinematográfus szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinknek.

Pontosan mit is értünk az esküvői filmezés alatt? Más néven Cinematográfia néven is ismerhetjük a mozgókép készítés ezen műfaját, amik inkább filmszerű, highlight, trailer formátumot öltenek és a legmeghatóbb, legdrámaibb és a leginkább érzelmi pillanatokat sűrítik egy relative rövid kis filmbe. A kisfilmek inkább művészi alkotások, amik az érzelmeket és látványos pillanatokat ötvözik. Nem véletlen, hogy teljesen máshogy készül egy esküvői video, mint egy trailer film. Itt a kamera mögött álló személy, nem csak rögzíti a pillanatokat, hanem egyben rendezői szerepet is tölt be. Ilyenkor nem csak a szemlélet és a látásmód az eltérő, hanem a felszerelés is más. Ezen felszerelések közé tartoznak a Es werden unter anderem auch steadicam, daruk, sliderek, drónok, valamint filmes kamerák, DSLR kamerák és fényérzékeny objektívek is, amik garantálják, hogy a filmszerű az filmszerű is legyen. Nem véletlenül kerülnek általában többbe ezek a fajta felvételek, mint a dokumentarista videó felvételek.

Az esküvői videók az esküvői filmhez képest inkább dokumentarista jellegűek, mint filmszerűek. Ezért is hosszabbak általában az esküvői videók a filmeknél, mivel a kész anyag is hosszabb, valamint könnyebb is őket megvágni. Az esküvői filmek inkább lényegretörőbbek és a fontosabb pillanatokat foglalják össze, így látványosabbak és pörgősebbek, mint a dokumentarista videók.

Hochzeit von Andi und Norbi
CLOSE