MENU

RÓLUNK

ÜBER UNS

Magyarországon, Budapesten születtem, később, gyermekkorom nagy részét viszont Németországban töltöttem. Ez nagy hatással volt az életemre, hiszen nem csak több idegen nyelvet tudtam már akkor elsajátítani, hanem kulturális szempontból is teljesen más világképet adott, mint ha itthon nőttem volna fel. Már az a tény, hogy több nyelvet tudtam elsajátítani gyermekkoromban, nagy előnyt jelent most, mint fotósnak.
Feleségemmel Szilviával már 2012 óta élek boldog házastársi kapcsolatban, aki nem csak a párom, hanem az asszisztensem is, ha esküvőkről van szó.
2019 decemberében lettem apuka, amikor megszületett kislányunk Anna.
A fotográfus karierem immáron 20 éve kezdődött. A fotózás művészetét még a régi, klasszikus fotósoktól tanultam, amikor kisfilmre és roll filmre kellett még fényképezni.
Már több, mint 30.000 emberről készítettem portrait felvételeket (igen, ez nem elírás) és próbáltam ki magam a fotózás minden területén. Végül az esküvői fotózás mellet maradtam, mivel nagyobb szabadságot és kreativitást ad, mint sok más fotós terület.
A tapasztalat és tudás minden fotós számára nagyon fontos, hisz míg aktívan fényképezünk, stílusunk folyamatosan fejlődik és változik. Ezért is tartom fontosnak a folyamatos tanulást, tapasztalást, új technikák elsajátítását, megértését, hisz egy marad folytonos a minőség és egyedi látásmód.
Számomra az esküvői fotózás a képalkotás leszebb formája. Mindig egy közös út kezdetét meséli el nekünk, ahol a két főszereplő mellett az érzemek, öröm, szeretet és vidámság képeit készíthetem el, egy kívüálló szemszögéből, aki mégis nagyon is részese az eseménynek. Egy jó esküvői riport sorozat a pillanatképekről szól, azok mesélik el a valós történetet minden részletében.

CLOSE