add_action( 'admin_init', 'disable_autosave' ); function disable_autosave() { wp_deregister_script( 'autosave' ); } Esküvői fotós, Esküvő fotózás, Kreatív, Jegyes fotózás LINK - Esküvői fotós, Esküvő fotózás, Kreatív, Jegyes fotózás

Az itt felsorolt partnerekkel már többször is dolgoztunk együtt és bátran merjük őket ajánlani. Akár megbízhatóság, akár a színvonal a kérdéses, mi bátran ajánljuk őket!

Cinematográfia 

Nikolas Salcianu

Esküvői cinematográfia
www.eskuvoivideo.net

Dominos Studió, esküvői videó

Doszpod Mónika

Esküvői filmkészítés
www.dominostudio.hu

Wedding Dj 

Tompa László

Esküvői DJ
www.weddingandeventdj.hu

Levande Chocolaterie  

Különleges ízvilágú kézzel készített design csokoládévariációk természetes alapanyagokból. Vállaljuk esküvők, babazsúrok, céges rendezvények és mindenféle egyéb összejövetel felejthetetlenné tételét. Cégünk azzal a nem titkolt szándékkal jött létre, hogy elmondhassuk mások vagyunk, mint a többiek. Mégpedig abban, hogy vásárlóinknak nem egy adott termékpalettáról kell választaniuk, hanem mindenkinek egyedi, személyre szabott kreációkat kínálunk. Amennyiben nincs konkrét elképzelése, keressen fel bennünket és garantáljuk, hogy személyes konzultációk és kóstoltatások után megtalálja, amire vágyott.

Todi Levente
ügyvezető
+36-30-3891964

Levande Group
www.levande.hu