add_action( 'admin_init', 'disable_autosave' ); function disable_autosave() { wp_deregister_script( 'autosave' ); } Esküvői fotós, Esküvő fotózás, Kreatív, Jegyes fotózás Jegyes fotózás, Oberwang, felső ausztria - Esküvői fotós, Esküvő fotózás, Kreatív, Jegyes fotózás

Jegyes fotózás, Oberwang, felső ausztria

Posted by on Jul 4, 2018 in blog

Május óta ismét nagyon sűrűek a napok. Ahogy az nálunk mindíg is lenni szokott nem a nyaralás és pihenés van nyáron a középpontban, hanem a fotózás, ami egyrészt munka, másrészt szenvedély is. Nagyrészt persze munka és sok felelősség is az ifjú házaspár felé. Szombaton még esküvő fotózás Budapesten, vasárnap már felső-auszrtiában egy Oberwangi jegyes fotózáson. Pihenésre ilyenkor nem jut túl sok idő, mert ha esküvőről, esküvői fotózásról vagy  jegyes fotózásról van szó, akkor megszokott a jó időbeosztás.

Mivel állandóan úton vagyunk, szebbnél-szebb tájak tárulnak elénk. Nem volt ez másképp Sandra és Christoph jegyes fotózásánál sem oberwangban, felső ausztriában történő érkezésünkkor. A mesés táj mindíg újra meg újra elkápráztatja az embert, ahányszor csak vissza megyünk a környékre. Egy rövid kis beszélgetés után mág mentünk is a helyszín felfedezésére, ami most sem okozott csalódást. Mivel mi sosem csinálunk helyszínbejárást, ezért a spontán képekre nagy hangsúlyt fektetünk. Egyrészt sok dolog és körülmény változhat a fotózásig, másrészt pedig az akutális pillanat alkotja a képet. Ezért nem is értünk egyet a sok helyszín bejárási programmal. De miért is? Pont ez az ami megkülönbözteti a profi fotózst az amatőrtől. Egy kvalifikált esküvői fotósnak minden helyzetben fel kell találnia magát és nem tervek és előre gyártott sablonok alapján kell dolgoznia. Az adott pillanatot kell meglátni és kigondolni. Az esküvői fotósnak pont ez a dolga, hogy egyedi képet készítsen a párról én ne másokat másoljon le.  Ami a mi feladatunk az az egyedi kitalálálása és annak megvalósítása.